• ۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱
  • کد خبر: 89432
جلسه حل اختلافات مدیریتی

شهردار کرج در نشست با معتمدین محله اسلام‌آباد گفت: مدیریت شهری در دوره ششم با اجرای پروژه‌های زیرساختی و ریل‌گذاری اصولی، گام‌های اساسی برای جبران عقب‌ماندگی‌های خدمات در اسلام‌آباد برداشته و این مسیر توسعه، با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران ادامه خواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، مهرداد کیانی در جلسه‌ای صمیمی با معتمدین محله اسلام‌آباد با تاکید بر رویکرد عدالت‌محور مدیریت شهری در دوره ششم، گفت: امروز با صراحت و اطمینان عرض می‌کنم که در محله اسلام‌آباد طی این دوره از مدیریت شهری، به اندازه ۴۰ سال خدمت انجام شده است.

وی افزود: این به معنای پایان کار نیست، چرا که عقب‌ماندگی‌های خدماتی در این منطقه بسیار عمیق و انباشته بوده و جبران آن به‌طور طبیعی زمان‌بر خواهد بود.

شهردار کرج با اشاره به پروژه‌های زیرساختی مهم در این محله، گفت: اسلام‌آباد سال‌ها از کمبود زیرساخت‌های اساسی رنج برده و ما در این دوره تلاش کردیم با برنامه‌ریزی اصولی، ریل توسعه را به‌درستی پایه‌گذاری کنیم.

کیانی احداث رینگ جدید ۳۰ متری تپه مرادآب را یکی از مهمترین پروژها دانست و گفت: این پروژه از شهریورماه ۱۴۰۱ آغاز شده و با طول یک‌هزار و ۴۱۰ متر به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد که نقش مهمی در بهبود  ارتقای کیفیت زندگی شهروندان خواهد داشت.

وی با بیان خاطره‌ای از روند اجرای این پروژه تصریح کرد: برای به سرانجام رسیدن رینگ ۳۰ متری تپه مرادآب، به قدری پیگیری و مطالبه‌گری کردم که صدایم گرفت. این پروژه برای ما فقط یک طرح عمرانی نبود، بلکه نماد اراده مدیریت شهری برای شکستن بن‌بست‌های قدیمی و پاسخ به مطالبات به‌حق مردم اسلام‌آباد بود.

شهردار کرج با تاکید بر دغدغه ویژه مدیریت شهری نسبت به شهروندان این محله، اظهار داشت: دغدغه خاص و ویژه مردم اسلام‌آباد را داریم و این دغدغه در تصمیم‌گیری‌ها، اولویت‌بندی پروژه‌ها و تخصیص منابع کاملاً مشهود است. در دوره ششم مدیریت شهری، رویه‌ها و ریل‌گذاری‌های اساسی انجام شده و مدیریت‌های آینده نیز ملزم هستند این مسیر را ادامه دهند. توسعه پایدار زمانی محقق می‌شود که تصمیمات مقطعی نباشد و همه مدیران به یک نقشه راه مشخص پایبند بمانند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های توسعه‌ای منطقه خاطرنشان کرد: شهر کرج مسیر توسعه خود را از اسلام‌آباد می‌بیند. ما با سرمایه‌گذاران مختلف در خصوص سرمایه‌گذاری در این محله رایزنی‌های جدی انجام داده‌ایم و به مردم اطمینان می‌دهم که به‌زودی اتفاقات خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری، اشتغال‌زایی و ارتقای خدمات شهری در اسلام‌آباد رقم خواهد خورد.

کیانی در پایان با بیان سیاست کلی شهرداری گفت: سیاست ما این است که به سمت مردم غش کنیم و همه امور به نفع شهروندان انجام شود. هیچ‌کس در مجموعه شهرداری حق ندارد سلیقه‌ای عمل کند. قانون، عدالت و منافع مردم، خط قرمز ماست و با همین نگاه، مسیر خدمت‌رسانی به مردم شریف اسلام‌آباد را با قدرت ادامه خواهیم داد.

شایان ذکر است این جلسه با حضور علیرضا رحیمی، علیرضا سعیدی، علی ذبیحی از اعضای شورای اسلامی شهر کرج، مدیران و کارشناسان شهرداری کرج و معتمدین اسلام آباد در محل سالن جلسات شهرداری کرج برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 9 =